divendres, 27 de novembre del 2015

6è A A LA BIBLIOTECA

A 6è hi ha molts de nins i nines, però enguany baixam tots junts a fer les sessions de biblioteca, que de moment van molt bé encara que siguem tants!

Aquesta setmana vàrem conèixer en Roald Dahl, vàrem llegir una primera part de la seva biografia, vàrem veure quins llibres tenim a la biblioteca d'aquest autor (molts dels quals se'n varen voler endur en préstec...) i vàrem ja tenir temps de llegir només dos dels seus sis contes de Versos Perversos: na Caputxeta Vermella i Els Tres Porquets.

En aquest mateix blog podreu trobar un vídeo en anglès, és a dir, en versió original, d'aquest conte, i també la traducció al castellà.

En aquest post vos pos uns enllaços a la biografia de Roald Dahl on podreu tenir més informació sobre aquest autor i divertir-vos amb qüestionaris i preguntes sobre la seva vida.

A la pròxima sessió en parlarem!!

http://www.xtec.cat/ceip-santmiquel/escolars/... (BIOGRAFIA + QÜESTIONARI)

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=si... 

http://biografiaroald.blogspot.com.es/ (BLOG SOBRE LA BIOGRAFIA DE R. DAHL AMB JOC PER EQUIPS PER MUNTAR,AMB CROMOS, LA BIOGRAFIA SOBRE UNA LÍNEA DEL TEMPS)

DIVERTIU-VOS I DESCOBRIU AQUEST GRAN AUTOR DE LITERATURA INFANTIL I JUVENIL QUE HA CREAT HISTÒRIES FANTÀSTIQUES COM MATILDA, CHARLIE I LA FÀBRICA DE XOCOLATA, LES BRUIXES, JAMES I EL MELICOTÓ GEGANT...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada