diumenge, 21 de febrer del 2016

2n A A LA BIBLIOTECA AMB ELS LLIBRES DE ROALD DAHL

Els nins i nines de 2n A i la seva tutora, na Marta, han vengut a la biblioteca a conèixer la figura de l'escriptor Roald Dahl, de qui enguany celebram el centenari, i a familiaritzar-se una mica amb els principals títols de la seva extensíssima obra.

Després de parlar-ne una mica, mirar la seva biografia, llegir els títols d'alguns del seus llibres i observar el racó d'en Roald Dahl muntat a la biblioteca (amb la col·laboració de diverses biblioteques municipals), vàrem dividir la classe amb dos grups i uns amb la tutora i els altres amb la bibliotecària vàrem passar una bona estona jugant amb Roald Dahl.

Un grup jugava a Dominó amb les portades d'alguns dels seus llibres i l'altre grup jugava a "Memory", també amb les portades. Després, vàrem canviar els grups, així és que tots els infants varen poder jugar als dos jocs, i en acabar la sessió tots els nins i nines podien anomenar uns quants títols d'en Roald Dahl i alguns se varen voler endur a casa un llibre seu en préstec, així és que... ÈXIT DE L'ACTIVITAT!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada