dijous, 21 de gener del 2016

RACÓ ROALD DAHL: ACORD AMB LES BIBLIOTEQUES MUNICIPALS




Enguany és el centenari del naixement del gran escriptor de literatura infantil i juvenil Roald Dahl i tot el curs estam xerrant d'ell, fent jocs i activitats per conèixer l'autor i la seva obra.









Tenim exposats tots els llibres que hi ha ha la biblioteca d'en Roald Dahl (15): Matilda, El dit màgic, Las Brujas, Charlie y la fábrica de chocolate, Charlie y el gran ascensor de cristal, Danny el campeón del Mundo, El Gran Gigante Bonachón, Los Cretinos, Agu Trot, El Autoestopista, James y el Melocotón Gigante...  però clar, els infants se'ls enduen en préstec (genial!) i queda el racó buit...







Així és que vaig xerrar amb les companyes de les Biblioteques Municipals de Calvià i vàrem quedar que mos deixarien els llibres que tenen d'en Roald Dahl fins a Setmana Santa!!



D'aquesta manera, hi ha molts més llibres (alguns repetits un parell de vegades i així més infants poden agafar-los al mateix temps!!) per prestar i per tenir exposats, genial!!



 Moltíssimes gràcies a les biblioteques de Son Caliu (Es Generador), Magaluf, Son Ferrer i Calvià per prestar-nos els seus llibres del nostre autor preferit d'enguany!!


A la Biblioteca Municipal de Peguera no els hem demanat que ens prestin els seus llibres ben aposta, ja que així els infants de l'escola també poden trobar llibres d'en Roald Dahl a la biblioteca pública!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada