dilluns, 20 de gener del 2014

RECOMANACIONS

Les primeres recomanacions de llibres ens arriben des del tercer cicle!
Recordau que podeu fer comentaris!!


Aquesta és la idea que tenia: foto i bafarada amb el comentari, però no hi ha manera i al final he fet una foto de la pantalla al document on ho havia aconseguit i no queda molt bé...
N'Alba Arjona de 6è A ens recomana Robin Hood. Diu:  "aquest llibre m'agrada perquè és molt xulo i molt interessant. I Robin Hood és molt bo!!"  GRÀCIES, ALBA!
N'Ana de 6è A diu que ens recomana aquest llibre de Gerónimo Stilton "perquè és molt divertit i interessant". GRÀCIES, ANA!
Na Carmen Maria de 6è A ens recomana "Els dies perduts" perquè pensa que "aquest llibre és molt interessant i misteriós". GRÀCIES CARMEN!
N'Anna de 6è A ens diu sobre aquest llibre de na Kika: "M'ha agradat molt perquè és molt interessant i molt divertit". GRÀCIES ANNA CRISTINA!
En Noel Muñoz de 6è A ens vol recomanar aquest llibre de Gerónimo Stilton, "El misterio de la pirámide de queso", "perquè m'agrada molt i és molt divertit". GRÀCIES NOEL!
N'Ariadna de 6è A ens recomana els llibres de Katie Kazoo en general perquè els troba "molt divertits i interessants". GRÀCIES ARIADNA!
Na Mireia de 6è A ens vol recomanar un llibre de na Kika Superbruja "perquè m'ha agradat molt i és molt divertit". GRÀCIES, MIREIA!
En Ramón de 6è A ens recomana Harry Potter "perquè és interessant i perquè m'agrada molt". GRÀCIES RAMON!
N'Álvaro de 5è B ens recomana els còmics de Mortadelo y Filemón. GRÀCIES, ÁLVARO!
En Dani de 5è B ens recomana la col·lecció "En Pep a Anglaterra", mig en català o castellà i mig en anglès!!
GRÀCIES DANI!
Na Morgan de 5è B ens recomana la segona part dels Dies Perduts, que ens recomanava na Carmen, de n'Emily Strange. GRÀCIES MORGAN!!
En Sergio de 5è B ens recomana aquest llibre de Ben 10. GRÀCIES SERGIO!
En Jean Paul també ens recomana llibres de Gerónimo stilton, concretament, "Es Navidad, Stilton".
GRÀCIES JEAN PAUL!
I en Thiago de 5è B coincideix amb en Noel amb un altre títol de Gerónimo Stilton: "El misterio de la pirámide de queso". GRÀCIES THIAGO!

2 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Gràcies a tots i a totes per les vostres recomanacions!!
    Ja sabeu que la meva idea era fer amb tots això de la bafarada, com en la foto de n'Óscar, però l'única manera que he sabut és fer-ho a word i després fer una foto de la pantalla, i queda un poc fluix de qualitat d'imatge, no ho trobau... Farem les bafarades, però en paper, Ok?

    ResponElimina