dilluns, 20 de gener del 2014

ACTIVITAT DE BIBLIOTECA DE 6è A GENER

Avui dilluns també han passat una estoneta per la biblioteca els infants de 6è A,  amb dos convidats més: en Marcos Javier i en Sergio Sánchez,  que ja van a l'institut i avui que no tenien classe han vengut a visitar-nos i han volgut quedar a l'activitat de biblioteca.
Primer,  hem parlat de la Pau,  d'en Gandhi,  hem llegit i comentat el llibret "Què és la Pau?".
Després,  hem xerrat del llibre que estam llegint per al concurs de Santillana "Llegir per créixer" , "Dark i els pirates del llac". Acabam de començar la roda i la primera ja va pel capítol 5 , diu que és molt xulo!!
Avui na Mary ha llegit en veu alta el capítol 1, que és una petita introducció dels pirates del llac,  però encara no sabem qui és en Dark... El segon capítol se titula "El petit fantasma"... AIXÒ PROMET!!
Després,  als infants els ha cridat l'atenció un llibre que estava exposat per damunt les prestatgeries: "Les princeses també es tiren pets?" i hem decidit llegir-lo en veu alta. N'Alex  s'ha oferit voluntari i ho ha fet molt bé!
Després,  els infants que han volgut han triat llibres que els agraden per recomanar-los, i els he fet fotos on després posarem les seves paraules,  pròximament.
Finalment,  alguns al.lots i al.lotes han aprofitat que érem a la biblioteca per dur-se'n llibres en préstec,  encara que no fos dimarts ni dijous,  jeje

1 comentari: